P R I V A T E S O M M E R H U S E

V I L D M A R K S B A D  

SOM NOGET HELT NYT:  Varmt bad i haven, ro og fred… - Hvis du før har prøvet at sidde i et varmt Vildmarksbad, så ved du, hvor fantastisk og unik en oplevelse det er.  ELLERS  Skulle du prøve det.

Vildmarksbadet er placeret udenfor, og I kan derfor 365 dage om året sidde og nyde stjernehimmel mens der nydes et glas vin, øl eller vand.   

 

Hvad er et Vildmarksbad?

Et Vildmarksbad er et udendørs trækar lavet af træ, der kan benyttes hele året rundt. Kvaliteten er høj. Det er nemt at varme op og nemt at vedligeholde. Opvarmning foregår med helt almindeligt brænde, og er derfor et miljørigtigt produkt. Vildmarksbadet bliver ca. 40 grader og er derfor meget behageligt at være i.Vildmarksbad er også kendt som "finskbad". Et vildmarksbad en udendørs badetønde, som absolut er et must til luksus wellness

Det tilsvarer en udendørs pool, dog er det ikke større end man kan sidde tæt sammen og hygge sig.Vildmarksbadet kan benyttes hele året og i enhver anledning.

 Uanset om det er i juni eller i december, giver et vildmarksbad mulighed for en helt anderledes afslappende og afstressende udeoplevelse. Når brændeovnen har varmet jeres store træbadekar op til 38 grader, så er det bare at lade sig dumpe i.En regnfuld oktoberdag med ungerne, en stjerneklar decemberaften med vennerne eller måske som afslutning på en romantisk middag for to. Vildmarksbadet renser både krop og sjæl og giver en vidunderlig ro og glæde i det 38 grader varme vand, morgen eller aften HELE ÅRET med en skøn duft af Nordlandsgran

DU KAN LEJE DETTE FOR EKSTRA BETALING PÅ KR. 950,00  inkl. Vand, desinfektionsmiddel For hele ferien,   brænde som du selv medbringer

ER DU INTERESERET BEDES DU BESTILLE I FORVEJEN. (må bestilles senest 14 dage før leje)

 

SAUNA    FRI

IR Sauna:   Billig i Drift, Du betaler kun for den strøm Du bruger, hvilket er ca. Kr. 5,50 i timen.  Læs mere om det i mappen i huset.

Få velvære og varme i vinterkulden med infrarød sauna. Den infrarøde varme slanker og afgifter kroppen for affaldsstoffer.

 

Bekæmp smerter, stress, betændelse, stivhed i kroppen og få styr på blodtryk og kalorier - alt sammen mens du
slapper fuldstændig af. Den infrarøde sauna kan bruges som supplement til vægttab
og som hjælp til at afgifte kroppen for affaldsstoffer.
Panelerne i den ifrarøde sauna afsender elektromagnetiske bølger, der skaber vibrationer og varme, som gør det lettere for kroppen at udskille giftstoffer.

Infrarød sauna er en behandlingsform, der har positiv effekt på en lang  
række både fysiske og psykiske skavanker.

Panelerne i saunaen udsender elektromagnetiske bølger og stråler,
der skaber vibrationer og dybdevarme i din krop. Bølgerne er – modsat de
stråler, du udsætter din krop for i et solarium - harmløse, og forårsager
ingen skader på din hud. Saunaen er – modsat den traditionelle sauna -
hverken fugtig eller varm. Derfor er den et oplagt alternativ for dig, der
ikke bryder dig om de sædvanlige høje temperaturer.

Virker på kroppen bedre end en traditionel Sauna, man sveder mere og føler sig bedre tilpas. 35-40 gr. svarer til en temperatur på 90 gr. i en alm. sauna.

 

 

                                       

 

 

 

 
 

 

 

numberimages:0-numbercolumns:6
numberimages:0-numbercolumns:6
numberimages:0-numbercolumns:6

 

<a href="

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk