P R I V A T E S O M M E R H U S E

PRIVAT SOMMERHUS PÅ FYNS HOVED, FYNS DEJLIGSTE OMRÅDE, VI HAR HUSET DU HAR BRUG FOR.

Altid billige priser på sommerhuse udlejning, vælg et af vores dejlige  sommerhuse, det lønner sig, sommerhuse udlejes i Sønderborg og på Nordals samt på Fyn.   

                     

smileysmileysmileysmileysmiley

S O M M E R H U S E T  P Å  F Y N S H O V E D

HUSET LEJES KUN UD FRA SØNDAG TIL SØNDAG  ELLER TIL MINIFERIE i 2016

Lej vores Dejligste sommerhus som ligger  i en af Fyns mest attraktive ferieområder, i Korshavn Fyns Hoved. Huset ligger kun 50 m. fra vandet (Korshavn børnevenlig) og kun 250 m. fra  Kattegatkysten med dejlig badestrand med bro,  ligger dette skønne  Sommerhus. Huset er velegnet til den store familie eller sammen med gode venner.  Fyns Hoved er et fredet område med strand til begge sider. Og rigt fugleliv.

Huset ejes af fam. Gitte og Tom Hansen, Kerteminde

Fyns Hoved 23 km nord for Kerteminde, i Fyns  smukkeste natur,  ligger dette dejlige sommerhus  "Et hus med sjæl" plejer folk at sige.                                                           

 Huset er bygget i 3-4 etaper. Første etape fra 1969 på 28 kvm. 2 etape  "vinterstuen" er bygget i 1998 og er på 20 kvm. 3. Etape er Annekset som er bygget i 2002 og er indrette som Saunahus.   4. Etape er  Hovedhuset er fra 2005/6 og er på 92 kv hvoraf de 20 kvm er en overdækket terasse. Ialt 128 kvm beboelse, med 4 soveværelser + 1 dobbelsofa af god kvalitet i Vinterstuen.         Husene er bygget sammen så det er en enhed + annekset.

Begge afdelinger har Luft-Luft varmepumpe, i Hovedhuset er  også en brændeovn. Rummene kan opvarmes med varmepaneler hvis nødvendigt.

Der findes 2 køkkener og  2 badeværelser, I begge køkkener er der komfur og køleskabe og Fryser.

1. Badeværelse i Hovedhuset med Ny massage brusekabine med regnskovsbruser, håndvask med koldt og varmt vand, wc, og 1 vaskemaskine.

2. Badeværelse i gamle hus med brusekabine og håndvask kun med koldt vand, og wc.

   

Udstyr og Indretning:

Køkken 1: har opvaskemaskine, microovn, mokkamaster kaffemaskine, køleskab, komfur og emhætte og meget udstyr rigelig til 12 personer.

Køkken 2: Komfur, køleskab og fryser.

Opholdsrum 1. Lækker læder stue med 3+2 personers sofa, 2 dejlige lænestole, sofabord, Digital tv med Canal Digital + satelit tv, Radio, Vidio, Dvd, brændeovn, dæktøjsskab, Egetræsbord med plads til 8 personer, Varmepumpe og adgang til åben køkken. Der er trådløs internet. Hjemmelig hygge.

Soverum 1: med dobbelseng og klædeskab, og lille skrivebord, spejl. Soverum 2: Etageseng klædeskab, spejl. Soverum 3: Dobbelseng, klædeskab, spejl, og kommode. Soverum 4: Vinterstuen, Dobbelsovesofa. Soverum 5: Etageseng med bred seng forneden og alm for oven. 

Gamle hus fra 1969 er der 1 enkel seng i køkkenet.

Køkkenet bliver ikke længere brugt som køkken.  

UDVENDIGT:

2 store flisebelagte terasser, 1 overdækket veranda, stor grund på 1069 kvm. God plads til biler, Havemøbler, ny Weber gril, terassevarmer, motorbåd kan lejes for kr. 1200,00 pr. uge .  Der er en udvendig vask til rensning af fisk da der er gode fiskemuligheder i Danmarks bedste fiskevand.   Der er også et lille udhus,  her finder du sikringsskabet til aflæsning af strøm og hvis der skulle gå en sikring i det gamle hus sidder sikringstavlen indenfor døren. Der er også et cykelskur med 2 cykler.

 

 

Adresse: Hulvej 5, 5390 Martofte

LÆS MERE OM FISKERIET PÅ FYNS HOVED

 

OM FISKERI PÅ FYNS HOVED: www.seatrout.dkhttp://www.go-fishing.dk/

OM KERTEMINDE: www.visitkerteminde.dk

 

KALENDER  2015 + 2016   Her kan du se hvornår der er ledigt/optaget

Heidi & Kristian, 29.12.2015

Et dejligt, hyggeligt og rummeligt sommerhus for både børn og voksne.
Vi fejrede jul med familien og havde nogle skønne dage.

Hanse Rørbæk, 20.10.2013

Dejligt hus med god plads og i smukke omgivelser. Dejlig efterårsferie! :-)

Erik smidt, 13.10.2013

13-10-2013.
Kanon sommerhus med en dejlig beliggenhed.
Vi var 12 personer på en forlænget weekend.
Og alt var iorden .
Vi kommer igen.
Mvh Erik smidt
31-08-2013

Vi havde en rigtig dejlig ferie.
Sommerhuset er meget velfungerende og har alle de moderne bekvemmeligheder der gør ferien til noget ganske særligt. Samtidig er det lykkedes at bevare en yderst charmerende og varm atmosfære, der er indbegrebet af hygge. Et hus man bare har lyst at komme tilbage til.....:-)

Lise , 31.07.2013

Havde en skøn ferie helt uden problemer og slutafregningen kom som aftalt. Kommer helt sikkert igen."

Opret indlæg i gæstebog

 

<a href="

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk