P R I V A T E S O M M E R H U S E

MINI - FERIE I BYEN MED MANGE UDFORDRINGER - SØNDERBORG

ALLE TRÆNGER TIL AT FÅ EN PAUSE FRA HVERDAGENS STRESS OG TUMULT.  HVORFOR IKKE UNDE SIG SELV EN LILLE FERIE. NOGLE ELSKER NATUR OG ANDRE VIL GERNE VÆRE ET DEJLIGT STED HVOR DER ALLIGEVEL SKER NOGET.  

SØNDERBORG ER EN BY MED MANGE UDFORDRINGER, DER SKER NOGET HELE ÅRET.

OPLEV SØNDERBORG ENTEN DET ER SOMMER ELLER VINTER.

 Midt i  Sønderborg Centrum kan du bo så mange dage du har lyst, dog min. 2 dage og max. 3 uger.  Vores feriehus ligger midt i byen, kun 50 m. fra gågaden, 50 m. fra havnen, og 150 m. fra byens bedste badestrand. Feriehuset er 1  ældre huse fra  1768 som er nyrenoveret  , sidst i 2013, og er velindrettet til 4 personer,   der er 2 sovepladser i stuen, og et soveværelse på 1. sal. Alle der har været der har været glade for indretningen og beliggenheden. Så hvorfor skulle du ikke også prøve  et ophold. Sønderborg er en livlig by, der sker altid noget spændende, der er f.eks Ringridning i Juli, mange konserter i Alsion, kapsejladser, musikarrangementer og open by night flere gange om året.  Vores lille feriehus har været udlejet næsten konstant siden vi begyndte for 2 år siden, så man skal være i god tid med at bestille.  Vi sender hver måned oplysninger om hvad der sker i byen i denne måned.

Så prøv et ophold, det kan gøres fra kr. 650,00 pr. nat alt inklusiv  (dog minimum 2 nætter) Juni-August kr. 750,00 pr. nat. 

efterfølgende dage kr. 450,00 over 4 dage beregnes ugepris

Weekendpris kr. 1500,00.   Weekend juni-september  kr . 1800,00

MINIFERIE-FERIEHUS

Dette dejlige nyrenoverede feriehus som ligger  på  Slotsgade 5,  i Sønderborg, udlejes for minimum 2 dage. Huset er velindrettet som feriebolig og kan beboes af 4 personer.  Spørg efter hvornår huset er ledigt, for hvis hvis huset er udlejet, henvises til nabohuset i Slotsgade 3.  Slotsgade er kun 50 m. fra Sønderborg Slot, med musæum om bl.a. Sønderborgs historie og krigen i 1864.

Huset ligger midt i centrum og derfor er det et godt udgangspunkt hvis man vil opleve et dejligt byliv.

MINI FERIE PRISER:  Kun udenfor sæson Juni-Juli-August

Grundpris:                              

Dagspris (min.2 dage)           Kr.    650,00 pr. dag    

5-7 dage bliver regnet som ugepris   Pris Kr. 2800

Sengelinned og Håndklæder kr. 85,00 pr. person  

Weekendpris kr 1500,00 for optil 4 personer alt inklusiv dog ikke  sengelinned + håndklæder

 

Kontakt:boerge@stofanet.dk eller tlf. 004529401714

                                   

 

 

<a href="

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk