P R I V A T E S O M M E R H U S E

numberimages:0-numbercolumns:6
numberimages:0-numbercolumns:6
numberimages:0-numbercolumns:6

Om Fyns Hoved

Fyns Hoved ligger 23 km nord for Kerteminde på Hindsholm. Det er et naturområde med hav til begge sider. Indsejlingen til Odense Kanal kaldet Korshavn, det er en børnevenlig strand, lavvandet, med flot udsigt til Mejlø og Langø, man kan også se over til Hasmark Strand på Nordfyn. Her fra Korshavn var der tidligere sejlads Fyn Rundt.
 

Campingplads med butik og minigolf

I nærheden af sommerhuset ligger campingpladsen, hvor der findes en butik (købmand). Her kan man bestille morgenbrød m.m. Der er en grillbar med alt, hvad dertil hører, og nogle dejlig fynske vaffelis. Der er minigolf bane, dyreminipark for børn, legeplads og i den yderste del hoppepude. Og så kan man leje både og cykler. Ved siden af campingpladsen går en vej ned til Storebælt, hvor der er en dejlig badestrand med badebro.
 

Gåtur rundt om "Hovedet"

Længere mod nordøst ligger ”Hovedet”. Her er en dejlig gåtur rundt, det tager ca. ½ time, med stejle skrænter og bakker. ”Hovedet” er ejet af omkringliggende gårde, som ejer hver sit jordlod, der er køer og får, der græsser. Der er desuden mulighed for at se marsvin i vandet ud for, og til tider sæler. Men pas på! Der er også en del hugorme, der soler sig på skrænterne. Her findes også en sjælden Strandtusse. Somme tider kan man købe friskfanget fisk ved fiskeren i Korshavn.
 

Fuglereservat

Hele Fyns Hoved er fuglereservat med mange sjældne fugle, et godt skue for fugleintereserede, og der findes også en del sjældne strandplanter. Mejlø, som er en fugleø, er lukket for publikum fra 15. april til 15. juli.
 

Kerteminde

Vil man se noget i nærheden, kan vi anbefale en tur til Kerteminde: En hyggelig fiskerby med gamle bevarede huse, museum (Johannes Larsen) og ikke mindst Fjord og Bælt hvor man kan opleve dyrelivet i havet, bl.a. se sæler og Marsvin. Der findes foskellige restauranter: Rudolf Mathies (eksklusiv fiskerestaurant), en anden fiskerestaurant hvor man sidder ude over vandet, en italiensk og en asiatisk restaurant, marinaen hvor der er restaurant og cafeteria, flere ishuse, bl.a. Vaffelhuset hvor man får nogle af fyns største vaffelis m/ægte guf. Der er også en del caféer og masser af dejlige butikker. Der er også et discotek for de unge. Her ligger også fyns største Superbrugs, hvor man udenfor kan købe fisketing røgede og friske, og mange gange om sommeren er der ægte fynsk røgeost, som bliver lavet på parkeringspladsen. Der er en stor marina med over 1000 både samt fantastisk gode badestrande.
 

numberimages:0-numbercolumns:6

 

<a href="

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk