P R I V A T E S O M M E R H U S E

LAVENSBY STRAND, VINKELBÆK 40 

  

I et af Danmarks nok skønneste områder lige ned til Lillebælt på NordAls, ligger en lille feriekoloni med ca. 35 huse. Husene er bygget fra 2001-2007. Her ligger vores hus som er bygget i 2006

Feriehuset  er på 90 m2 og har 8 sovepladser, hvoraf 2 soveværelser med dobbelboxmadrasser, 1 værelse med køjesenge med gode madrasser og 1 hems også med 2 gode madrasser.  1 stor opholdsstue med åben til køkken , med sofagruppe og lænestol, og brændeovn, ny varmepumpe/aircondition (billig i brug) Digital tv, trådløs internet, telefon, netfliks med gratis film, dvd, cd, radio.  Der er separat spisekrog med plads til 8 personer, Køkken med meget udstyr, Komfur, emhætte, opvaskemaskine, bageovn, microovn, kaffemaskine, køleskab med 40 l. fryser, meget udstyr af Kopper, talerkener, bestik, og glas. Der er gulvvarme i køkken og badeværelse, i badeværelset er der brusenisce, spabad, vaskekumme, wc, vaskemaskine og tørretumbler. Fra huset er der 3 udgange til stor terrasse delvis overdækket, På terrassen er der Vildmarksbad, brændefopfyret,  1 ny Saunahus med IR sauna. 3 solsenge, havemøbler, og weber grill. En stor græsplæne omkranser huset, med gynger, Klatrestativ, legehus,  rutschebane og sandkasse. stor parkeringsplads foran huset, og 1 redskabsskur med ekstra fryser fri cykel.  I prisen indgår desuden fri adgang til Nordborg svømmehal.   Gode fiskemuligheder kun 200 m. fra huset, Campingplads i nærheden hvor man kan købe morgenbrød.

 

Ekstra Faciliteter :  Dette hus er udstyret med indendørs spabad.  Infarød sauna (nyhed-virker anderledes og er mere sund end alm sauna, ved 35-40 gr. virker det på samme måde som 90gr. i en traditionel sauna. Derfor også økonomisk i brug) med plads til 5-6 personer, er inkluderet i prisen. Udendørs Vildmarksbad eller Finskbad = en brændeopvarmet badetønde med plads til 8 personer, her kommer man hinanden noget ved, der er hylde til glas hvis man vil have en drink med medens man kikker ud over Lillebælt. Hyggelig både sommer og Vinter. I redskabsskuret findes desuden nogle siberiske hatte man kan have på så man ikke fryser om ørene. Badet kan opvarmes med brænde som man selv medbringer.  Tager fra 1½ til 2½ time efter hvor koldt det er i vejret.  Vandet bliver ca 40 gr. og det er vældig hyggeligt.  Prisen for leje er Kr. 650,00 som dækker, vand, disenfiktion og pleje (rengøring) af badet.

Andre Faciliteter: Spabad, børnebadekar, børneseng, og barnestol (Frie) 

Stor Terasse  åben og overdækket med gode havemøbler og solsenge. Og en stor Webergrill,

Legehus, Sandkasse, gynger, Rutschebane.

Huset har stor udenomsplads med græsplæne, i redskabsrummet ligger div. spil til udendørs brug. 

Ved leje af vores hus har man fri adgang til Nordborgs Fritidscenter med stor nyrenoveret svømmehal. (find selv ud af åbningstiderne)

                                                                                                                   

Brug vores bestillingsblanket eller send en e-mail til: boerge@stofanet.dk

Børge Hansen, Bjørnemosen 1a, 6400 Sønderborg   Tlf 0045 29401714

 

<a href="

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk